Този сайт е личен. Всички материали в него изразяват само и единствено моите собствени виждания, убеждения, възгледи и позиции. Всички съдържащи се тук принципни становища и идеи не са имали, нямат и няма да имат за цел да засегнат човешката и професионалната чест на когото и да било.
  Нищо, написано тук, по никакъв начин не може да ангажира нито един от моите настоящи и бъдещи работодатели от правителствени и неправителствени, областни и общински, корпоративни и частни организации, от университети и академии.
  Отсега нататък аз, като наемен работник на умствения труд, искрено се надявам, че моето мнение по даден въпрос няма да стане повод да бъдат застрашени интересите (икономически и финансови, материални и морални) на работодателите ми, само защото това мое мнение не е допаднало на някой от властимащите - министър-председател, председател на Народното събрание, президент, министър, депутат, висш магистрат, областен управител или кмет.
  Mисия на сайта >>

Ресто! - Не струва!

Мисля си - пилее се и малкото наличен капитал от доверие и взаимно уважение, изразходва се огромна енергия, хабят се и без това опънати до предел нерви, губи се (без)ценно време!
От БСП не разбирам и БСП не ги разбирам, затова няма да ги коментирам този път.
Но ДБ и ИСБГНИ се намират в патова ситуация - те да дирят разумни аргументи защо трябва да подкрепят натрапен им драмсъстав, който не е обединен от общо визия и да се чудят как да излязат с минимум репутационни и имиджови щети след като бяха поставени пред свършен факт от глупостта на ИТН да се следва стратегията на свършените факти, базирана на арогантния и рекетьорски принцип Take it or майната ти!!!

Позната миризма

В политическата атмосфера се носи някаква миризма. Тя ми напомня за нещо.
Ах, да – мирише на Берово правителство.
Да очакваме ли тогава появата на протестърски мравки?
Дано да се лъжа. Би било катастрофа.
Нека помним все пак, че историята има ужасния навик да се повтаря.
Първо като трагедия, а после като фарс…

Не разбирам, абсолютно не разбирам

Не разбирам, абсолютно не разбирам какво има да заседават като колективни органи ДБ, ИСБГНИ и БСП…
Над тях се извършва издевателство, тях се опитват да ги изнасилят!!!!
Първо, събират ги както Сталин събира своите приближени т.нар. лидери на СССР и им казва: Мы тут посовещались с вами и я решил! Събират ги, за да им кажат, че нямат право на мнение.

Не мога да повярвам!

ИТН - дела и документи.
На първите избори през 2021 г. са втори.
На вторите избори през 2021 г. са първи.
Имат един провален мандат.

За един пасквил по мой адрес

Възмутени приятели и колеги ми пишат и ме питат какво мисля за един пасквил по мой адрес на сайта на Военна академия.
Отговарям им така:
- Аз с милата на сърцето ми Военна академия, която толкова ми е дала и на която толкова съм дал, война не водя. За нея лоша дума няма да кажа.

Експорт на съдържанието